12 září 2007

Je suis l´art 8-)


A jeste lidi,

abyste nam verili, ze jsme tam byli :)

Tyhle oranzovy kybliky tam davali zadarmo a na kolo, kdyz prsi, jsou fakt prakticky! ;)
Doll´s huis

Majkiiii

Jeste nejake fotky z veze

Dekuju Lence za poskytnuti ;)




Travelling, travelling, leaving logical reasons...

Konecne nejake fotky z nedelniho vyletu do Utrechtu! :) Pocasi nam pralo, bylo prijemne a chvili i zasvitilo, hlavne neprselo. Majkii i Simca na nas cekaly na nadrazi a uz v devet jsme vyrazili do ulic - prazdnych ulic. I kdyz byl Open Monument Day, bylo vsechno zavreny a oteviralo tak v 11. Tak jsme se prochazeli, narazili na zkousku opery na brehu kanalu a spoustu jinych zajimavych poulicnich kulturnich akci, protoze v Utrechtu to o nedelich fakt zije! Vsude jsou nejaky koncerty v kostelech, na ulici, na lodich... Byla otevrena nejaka muzea, tak do tech jsme taky zasli. Moc jsem se tesil na nejvetsi sbirku umeni australskych aborigincu mimo Australii a Australian aboriginal museum bylo opravdu moooc hezke a Central museum taky! Nejvice nas asi dostal design shop u Dick Bruna house a na vez sly jen Lenca s Luckou, my jeste obesli nejake kostely a ulice.

Impozantni a opravdu zahadne pusobici je vez v Utrechtu. Nestoji u kostela, protoze cast kostela, ktera k ni prilehala, smetlo kdysi tornado a nebyla dostavena.

A konecne jsme take videli nejake kanaly :) Tesim se na Amsterdam!

Zkouska opery na brehu grachtu. Pevkyne s nadhernym a silnym hlasem se bohuzel akorat otocila..
Velmi specificka kapela s dirigentkou a hudbou, ktera mela paru! :)Utrechtska ulici s proletajicim ptakem.
A dvanact utrechtskych chudobincu.
Muzeum zeleznice pusobi moc hezky a je to stara budova...
... se starymi toaletami.

A konecne Rietveld-Schroder vila! Nadherny priklad Rietveldovy prace ze tricatych let. Hra svetla, barev, designoveho interieru a zvlastnich prvku. Pusobila docela malicka ale byla opravdu moooc krasna!
A Dick Bruna museum plne jeho maluvek.
Kostel, ktery se mi ani nevesel do fotaku.

A pred nim na zemi kridou namalovane obrazy inspirovane skutecnymi z Central muzea.V Utrechtu to hnali do stocku..

Annie me zklamala :´_(((((((

Nechapu, proc tu nejsou smajlici a uz vubec nechapu, proc Annie Lennox jede propagovat svoje novy album po severni Americe! :(((( Vzdyt je Britka! Proc se vsichni chteji dostat na americkej trh? A proc ona? Proc natocila divne americkej klip? :(
Proc neprijede do Holandska nebo do Belgie nebo nekam pobliz, dokud tu jsem. Treba bych si sehnal listek.. Treba bych dostal podpis.. A nic :(((

Nove fotky z minuleho tydne

V sobotu se tu konaly same trhy. Prvne jsme byli na tradicnim na namesti, potom cestou na party pro zahranicni studenty na blesim a potom na trhach pod mistnim nadhernym vetrnym mlynem, kde to fakt zilo a byl tam taky takovej malej blešák. Koupil jsem si tam vinyl Madonny, kterej nevim, jak povezu domu, ale za ojro jsem ho tam nechat nechtel.. a mozna vyhraju kurz potapeni... treba :D Mlyn byl ten den v provozu a bylo skvely videt, jak se mele mouka a vsechno to vevnitr... az na tu haldu blondatych deti.

Moc to teda nechapu, ale jak se snazim, tak se snazim.. a nikdy to sem ty fotky neda v poradi, ve kterym bych chtel a asi ani v tom, ve kterym je zadavam... Mel jsem radsi delat galerii.

A tady blešák!
Vybirame, prebirame
A tady se sype zrni do kamenu
Tohle je na strope
A tady je wageningenska biomouka
Ktera se sype do pytlu tady :)
A zase mlynek
A konecne drevaky! Videl jsem to tu nosit jen jednoho cloveka - jednou si v nich klapal po univerzite nejake kluk a fakt to bylo hrozne slyset a vypadalo desne.. nechapu, ze to nekdo muze nosit. Myslim, ze tohle si domu neodvezu (aspon ne ve svoji velikosti).
A tady kanarkovy.. :roll:
Jo.. tak na preskacku - tady zase ja u mlynskych kamenu
Dalsi stropni mechanismus
A pohled primo do kamenu, jak se tam sype zrni
Pokracovani jazzoveho festivalu v ulicich

A trziste pod mlynem

A flamengo tanecnice... Sona si zatancovat nechtela..

Nepršelo!

To je další pozitivum dnešního dne! :) A taky mě Soňka pozvala na výýýbornej zákusek z obchodu místní kuchařský školy a hned jsme ho snědli. Studentíci, co nás obsluhovali z nás měli děsnou srandu :D

Sou ošklivý a nemaj žádnej zadek :D

Dneska jsme se se Soňou nasmáli. Prvně jsme zdrhli ze strašnýho cvičení, nevěděli, kde jsme nechali kola a podruhé (!) je našli skoro vedle sebe a to jsme přijeli nezávisle na sobě :D a potom jsem se dozvěděl, že Holanďanky jsou ošklivý a nemaj žádnej zadek.. (sex starving...)
Skupině, která nám kritizovala náš research proposal, se líbil můj nápad a úplně nádherně jsem se nas... prostě naštval na jednu pipinu, která mi zasedla místo, i když jsem na něm měl věci a když jsem na svý místo chtěl, tak mi ty věci jen podala... bitch... A už vůbec nechápu Lucku, že sedí vedle a to místo mi nepodrží... Ale pěkně mě to probralo a rozproudilo krev hihi aspoň nezapomenu český nadávky.