27 září 2007

Ach jo..

Album Songs of mass destruction je uz volne k poslechu na internetu.. A ja ho jeste slyset nechci, dokud nevyslo a neprislo mi. Prijde mi sice domu, ale prece... Chtel jsem si ho stahnout az potom. Zatim to zkusim vydrzet na dvou pisnickach, ktere mam a pak uvidim. Necham si to na nejaky hezky vecer, az tu budu sam a zaslouzim si to! :)
Kdyby to nekoho zajimalo, odkaz je v odkazech..

good night..

Back again

Tak jsem dojel, dostalo se mi hezkeho privitani :) Hned jsme koukali na hezkej a opravdu dobrej tureckej film, u ktereho jsem za jedno usinal a za druhe nestihal titulky, ale i tak jsem to chapal a moc se mi libil. Pripominal mi dobre ceske filmy. Hlavne ty vyhrocenne rodinne sceny.
American je spokojeny, ze uz mame switch a tedy oba internet. Uz si v tydnu stezoval, ze az prijedu, tak nebude moci pouzivat svuj vetrak.. ma smulu :P Stejne bych se nejradsi prestehoval. Ale moc by se mi nechtelo. Dovezl jsem si toho spoustu a mam to tu ted takovy hezky zabydleny :)
Musim se vyspat a rano vstat na dalsi setkani se skupinou. Budu prezentovat to NIC, ktere mam.. ale do zkousek a odevzdani ukolu je jeste trochu casu, tak to stihnu.
V sobotu jedeme do Amsterdamu, ale ani nevim, jestli se mam tesit, protoze je to takovy holandsky... vyjizdi se AZ v 9:30, navrat ma byt UZ 9:30 a vecere ma stat 12,50,-, o cemz nikdo predtim nemluvil, takze na ni nepujdeme. Vypada to, ze guided tour bude jen velky prulet a nikam se nepujde, na druhou stranu do Amstru tam a zpet za 20 euro a s malou prohlidkou se hodi, protoze to tam aspon budu znat, az tam pojedu priste! A ja tam pojedu :)

By the way.. Moje adresa je:

Binnenhaven 12 104a
6709 PD Wageningen
The Netherlands

A ne, ze zacnete jezdit na navstevu, kdyz uz vite, kde jsem!!! ;)